XXVIII Jornada d'Antroponímia i Toponímia

XXVIII Jornada d’Antroponímia i Toponímia

Valldemossa, 5 d’octubre de 2018

Us informam que el dia 5 d’octubre de 2018 tindrà lloc la XXVIII Jornada d’Antroponímia i Toponímia, a Costa Nord (Valldemossa).

Fins al dia 15 de maig de 2018 queda oberta la crida de resums per poder-hi presentar una comunicació. En cas que us interessi presentar-hi una comunicació, us agrairem que envieu a l’adreça <jornada.onomastica@uib.cat> la informació següent: 

1. Títol de la comunicació (talment com vulgueu que aparegui al programa de l’activitat)

2. Resum (de 300 paraules, com a màxim)

3. Eix temàtic, d’acord amb el contingut de la comunicació: 

a) Toponímia. Aspectes geogràfics

b) Toponímia. Aspectes històrics 

c) Toponímia. Aspectes normatius

d) Antroponímia. Aspectes filològics i històrics

 
També s’obre la inscripció per a l’assistència a la jornada. Us hi podeu inscriure a través del formulari següent: 

Formulari d'inscripció a la XXVIII Jornada d'Antroponímia i Toponímia

(Els camps marcats amb * són obligatoris)

Dades del  sol·licitant

 

*  

 

Procedència

 

 

    


En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per la UIB, la finalitat dels quals és gestionar la vostra sol·licitud. Les dades sol·licitades són necessàries per complir amb l'esmentada finalitat i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix aconseguir-la.
La UIB és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició quant a les dades facilitades, per exercir els quals us heu d'adreçar per escrit a: Universitat de les Illes Balears, Secretaria General, a l'atenció del responsable de seguretat, cra. de Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears). De la mateixa manera, la UIB es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d'acord amb la finalitat dels fitxers.


Seu Costa Nord

 

logo dgpoling

logo SL