Cursos d'idiomes per a l'alumnat de la UIB de programes d'intercanvi 2009

El Servei Lingüístic i el Servei de Relacions Internacionals de la Universitat de les Illes Balears han organitzat cursos d'idiomes per als alumnes de la UIB que participaran en programes d'intercanvi a altres universitats d'arreu del món . L'objectiu fonamental d'aquests cursos és proporcionar vocabulari relacionat amb l'allotjament, l'arribada, el registre a la universitat, l'àmbit acadèmic, etc.


Preinscripció
Del 22 de juny al 2 de juliol de 2009

Dates i horari
Del 6 al 17 de juliol, de dilluns a divendres. De 9 a 11 hores.


Informació dels cursos

Alemany . Consultau el programa < aquí >

Anglès . Consultau el programa < aquí >

Francès . Consultau el programa < aquí >

Italià . Consultau el programa < aquí >

Inscripció

  • L'import de la matrícula és de 30 euros.
  • Abans de fer l'ingrés cal telefonar per confirmar que hi ha places disponibles al 971 17 34 27 (Servei Lingüístic). Sense aquest prerequisit no s'assegura la plaça.
  • En fer l'ingrés, al compte bancari 2051 0151 63 1041742866, heu d'especificar el nom del curs i el de la persona matriculada.
  • Després, heu d'emplenar aquest < full d'inscripció >, que és un formulari en línia al nostre web < http://www.slg.uib.cat >, fins dos dies abans de començar el curs.
  • Places limitades. S'anul·laran els cursos si no hi ha un nombre mínim de matriculats. Qualsevol canvi o informació complementària s'anunciarà a la web del Servei: < http://www.slg.uib.cat >.